ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.ณัตวิภา เจียระไนวชิระ

รองศาสตราจารย์ ดร.ณัตวิภา เจียระไนวชิระ

Assoc.Prof.Dr.Nuthvipa Jayranaiwachira

ประวัติการศึกษา

คุณวุฒิ
วุฒิ/สาขา
ปี พ.. ที่จบ
สถาบัน
  ปริญญาตรี B.Eng. Agricultural Engineering

2534

KMITL, Thailand
  ปริญญาโท M.Sc. Chemical Engineering

2540

The University of Manchester, UK
  ปริญญาเอก Ph.D. Chemical Engineering

2543

วิชาที่สอนในปัจจุบัน

• Refrigeration & Air Condition
  • Waste Water Treatment

งานวิจัยที่สนใจ

• Waste Treatment

4 Comments

1. Howdy! This blog post couldnít be written much better! Looking through this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I will send this post to him. Pretty sure he’ll have a very good read. Thank you for sharing!

2. An intriguing discussion is definitely worth comment. There’s no doubt that that you need to write more on this issue, it may not be a taboo subject but generally folks don’t discuss these topics. To the next! Cheers!!

3. I blog frequently and I really thank you for your information. This article has truly peaked my interest. I am going to book mark your blog and keep checking for new details about once per week. I subscribed to your Feed too.

4. I really like what you guys are usually up too. Such clever work and exposure! Keep up the awesome works guys I’ve included you guys to our blogroll.